HondenPage baasje Inge

Over Inge

honden foto van Inge Hoi, ik ben Inge. Het trotse vrouwtje van Thelma.
Thelma is in Spanje geboren en heeft geen goede start gehad, waarbij ze heel erg weinig aandacht en liefde heeft gekregen.

Mijn vriend en ik hadden twee jaar geleden het besluit genomen om een hondje in huis te nemen. Mijn voorliefde ging uit naar een hond dat herplaatst moest worden en zo ben ik op internet rond gaan klikken. Eerst op zoek naar een Teckel. Dat was best moeilijk want zoveel waren er niet. Toen ik op Baasjegezocht.nl aan het kijken was viel mijn oog op een heel lief klein gevlamd koppie. Ik was in 1 klap verliefd. Mijn viend haar laten zien en hij zei gelijk ?reageren¸! Ik heb toen een lange mail gestuurd en een dag later had ik een reactie. Toen kwam ik erachter dat ze uit Spanje komt en dat ze net een paar dagen in Nederland is. De dag erna telefonisch contact gehad en dat ging zo goed dat we afspraken om met Thelma kennis te maken. De kennismaking ging echt geweldig. Ze was niet meer bij ons weg te slaan en keek ook behoorlijk be-teutert toen wij weggingen. Volgens de regels voor het adopteren, moeten beide partijen er een nachtje over slapen om te zien of het plaatje klopt. Voor ons was het tijdens de terugreis eigenlijk al duidelijk. De volgende dag is er weer gebeld en ze waren er gerust op dat Thelma een fijne en goede toekomst bij ons zou hebben. Nou en dat heeft ze! Ze is sinds de reis naar huis niet bij me vandaan geweken.
Sinds ze bij ons is, is haar zelfvertrouwen alleen maar gegroeid en gegroeid. Ondanks haar slechte start is ze uitgebloeid tot een vrolijk, speels,lief hondje wat een echt grappig karakter heeft. Ze is pittig, gek op mensen en als ze je aankijkt ben je verkocht. Als ze het ergens niet mee eens is dan laat ze dat weten. En ze kan op een manier een aai vragen, zodat je het verzoek niet kan weerstaan.

Krabbels aan Inge


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Inge heeft 21 ontvangen.

Berichten en online status
Inge was voor het laatst online 12 jaar, 5 dagen, 1 uur, 10 minuten, 43 seconden geleden

Honden Foto's

Inge heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^